Op dit moment is de praktijk gesloten, heeft u met spoed in avond, nacht of weekend een huisarts nodig?  070 346 96 69


Nieuwe werkwijze

blog

Geachte patiënten,


Wij willen u graag informeren over enkele belangrijke veranderingen in onze praktijk. Zoals u wellicht weet, groeit het aantal ouderen in onze samenleving snel. Over vijf jaar verwachten we zelfs het dubbele aantal ouderen te hebben. Tegelijkertijd moeten we de zorg verlenen met slechts de helft van het huidige personeel. Dit brengt een grote werkdruk met zich mee.


Momenteel is het erg druk in de praktijk, en om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we besloten een proef te starten om onze agenda’s anders in te delen. Deze veranderingen omvatten onder andere de introductie van een inloopspreekuur en het aanpassen van onze planningsprocedures.


Per direct zullen we de volgende maatregelen doorvoeren:  1. Inloopspreekuur: U kunt iedere dag, tussen 8:00-9:00, zonder afspraak langskomen voor kleine klachten. Dit zorgt ervoor dat u sneller geholpen kunt worden zonder lang te hoeven wachten op een afspraak.

  2. Aanpassen van de planningsprocedures: Afspraken bij drs. Pors en drs. Mos zullen gedurende de zomer maanden niet meer lang van tevoren gepland worden. Dit betekent dat als u op de dag zelf belt, u een grotere kans heeft om dezelfde dag nog een afspraak te krijgen bij een van onze artsen.

  3. Het bel systeem: er is een extra hulpmiddel voor het belsysteem om eerder geholpen te worden: Wanneer u een terugbel verzoek achterlaat via deze link: https://huisartsenarchipel.com/mind wordt u dan sneller teruggebeld.


Deze maatregelen zijn noodzakelijk om onze praktijk toekomstbestendig te maken en om ervoor te zorgen dat wij u ook in de toekomst van goede zorg kunnen voorzien. We begrijpen dat deze veranderingen soms niet altijd naar wens zullen zijn, en we vragen uw begrip hiervoor.


Bij voorbaat dank voor uw medewerking en begrip.


Met vriendelijke groet,


 


Huisartsen Archipel